divendres, 8 d’abril de 2016

Postal de Sant Jordi

Fa temps vaig fer aquesta senzilla i divertida postal de Nadal. L'he repetida dues vegades i els ha agradat molt sempre. Aquest any no em toca fer-ne ja que farem jocs i una rosa tota l'escola igual, és per això que m'he decidit a explicar-la aquí.


Per fer-la només es necessita imprimir la plantilla que teniu a continuació. Aleshores es tracta de fer que cada alumne faci el drac amb diferents cartolines i accessoris: fum, ulls, cua, peus, mans, cresta, foc... Cada drac és original i no hi ha cap d'igual! 

Per fer la flor només es necessita un pal de fusta o una canya. Es posa cola líquida i s'hi van enganxant els pètals. Són papers de diari tallats en forma de cor. Els papers es poden també pintar o utilitzar alguns de revista. La meva idea era simbolitzar el dia del llibre i la rosa i per això la rosa té lletres, com un llibre.

L'he fet amb els alumnes de 3r i amb els de 4t. La rosa l'he anat variant i pot ser que aquesta, que queda molt maca, li sigui difícil a nens amb poques habilitats plàstiques. El drac però, sempre és un encert, els agrada moltíssim poder crear el seu drac amb dues peces tan senzilles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada