diumenge, 3 de maig de 2015

Edat Mitjana: cavallers, princeses i què més?

Viatjar pels períodes històrics és sempre "sucós", és a dir, podem extreure'n molta informació i dóna molt joc per investigar i fer projectes. A mi m'agrada bastant!
Fa un temps, vaig fer aquest projecte a l'aula. Avui us el comparteixo aquí:


Va ser un projecte molt divertit perquè a més d'aquest treball, tota la classe es va convertir en una vila medieval! Vam decorar la porta, les finestres, el sostre amb banderoles, etc. També vam convertir unes caixes en una fortificació i els alumnes van portar "Playmobils", princeses, dracs i cavallers. Va quedar molt xulo!

Però aquí no s'acaba tot... durant el temps que va durar el treball, els alumnes participaven en un joc de rol (veureu que al treball en fa algun comentari). Cada alumne tenia un personatge i podia portar complements per disfressar-se: els va encantar! Al principi tots volien ser reis, reines i cavallers però després, tots i cada un d'ells, van estimar moltíssim els seus personatges: es vestien i fins i tot, actuaven com ells, per exemple agenollant-se davant del rei i la reina. Molt divertit! 


El document que us penjo està pensat per la meva classe... si canvia el nombre d'alumnes nens i nenes, haureu de buscar d'altres personatges.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada