dimarts, 29 de juliol de 2014

Com sóc? i el treball de les emocions


És important l'educació emocional? Segur que tots i totes estem d'acord en la resposta. Encara recordo el meu treball de recerca del batxillerat, "La intel·ligència emocional", la conclusió del qual indicava que la majoria de les empreses entrevistades tenien en compte característiques de la personalitat per sobre de la qualificació acadèmica dels aspirants a un lloc de treball.
Evidentment aquesta educació emocional comença a casa però l'escola, on els alumnes passen una gran quantitat d'hores, ha de contribuir-hi i dedicar part de la jornada escolar a treballar emocions i valors. Fugir de treballar-ho el dia de la pau, el de la violència de gènere o el dia de la discapacitat. Aquesta educació emocional ha de formar part del dia a dia de l'aula.
JoAN TuRu [artista de revista]
Joan Turu


Una de les altres idees que preparo per aquest curs vinent és el treball de les emocions, del propi coneixement, entendre's a un mateix per entendre també a l'altre, la resolució de conflictes, etc. Per això he creat un quadernet que voldria compartir per si a algú li agradés i/o li pogués ser profitós. M'agradaria introduir-lo una vegada per setmana i combinar-ho amb altres dinàmiques que ja faig (vídeos, cançons, reflexions, etc.).
Les idees que hi poso són les inicials, de ben segur que en penso d'altres per poder seguir amb el treball i complementar el quadern. 
Doncs res, aquí us el deixo! Per descarregar, clica a la imatge!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada